Det hadde vært fantastisk om det fantes et magisk sjekketriks for menn som fikk alle jenter til å falle pladask for deg. Dette er dessverre litt for godt til å være sant. Men fortvil ikke. Det finnes faktisk mange enkle triks som du kan bruke og som til sammen gjør deg til en mann som har suksess med sjekking gang etter gang.

1. Ikke fokusér på å bruke innøvde “sjekkereplikker”

De fleste som skriver artikler om sjekketriks for menn anbefaler innøvde sjekkereplikker. Dette er helt feil fokus. Ved å glemme ordet “sjekkereplikker” vil du skille deg ut fra 90 % av befolkningen. Jenter bedømmer deg etter personligheten din som helhet, og vil ikke bli forført av en sjekkereplikk. Selv om sjekkereplikken er morsom eller interessant vil den ikke hjelpe om du ikke klarer å følge det opp med den rette personligheten.

Ved å fokusere på en linje som imponerer jenta vil du faktisk stille deg i en svakere posisjon. Jenter er ute etter menn som allerede er i en posisjon til å velge. Ved å prøve å imponere jenta med en sjekkereplikk vil du få mindre verdi i hennes øyne.

2. Forfør ved å være en god smalltalker

Det hjelper lite å ha en god sjekkereplikk hvis du ikke har noe interessant å snakke om etterpå. De fleste menn er utrolig dårlige til å smalltalke. Det beste sjekketriks for menn er derfor å være en god smalltalker.

“Jenter elsker menn som er gode til å smalltalke.”

Å være en god smalltalker er faktisk utrolig mye lettere enn du tror. Under følger to triks alle som er gode til å smalltalke bruker:

– Senk terskelen for hva du snakker om:

De fleste menn har for høye standarder for hva de snakker om. Det er lett å tenke at jenta vil bli imponert av at du bare snakker om fancy temaer. Dette stemmer imidlertid ikke. Jenta ønsker å ha det gøy! Hun ønsker ikke bli belært av en universitetprofessor. Det er ingenting i veien med å snakke om hvor utrolig rart glasset du har i hånden er utformet, eller hvor morsom nese kelneren hadde.

Tenk når du snakker med familien din eller gode venner. Har du eller de andre høy terskel for hvilke samtaleemner dere snakker om? Svaret er nei. Dere snakker om alt og ingenting. Det er ingen grunn for at det skal være annerledes med jenter du er interessert i.

“Det gjelder å senke terskelen for hva du snakker om.”

Tenk variasjon. Du burde variere samtalen med både enkle og dype temaer. Det viktigste er imidlertid å ikke lage regler for hva du kan snakke om eller ikke, for disse reglene har ingen logisk begrunnelse. Snakk om alt som kommer inn i hodet ditt – selvfølgelig med noen unntak.

Dette er faktisk et utrolig effektivt sjekketriks for menn, som vil gjøre mye enklere for deg å snakke med jenter.

– Lytt aktivt til hva jenta sier og bruk assosiasjon:

Nå som du har senket terskelen for hva du snakker om vil du stille mye sterkere. Men dette hjelper lite om du ikke kommer på noen ting å snakke om i det hele tatt.

Har du opplevd følgende situasjon? Du snakker med en jente. Mens hun snakker tenker du imidlertid hele tiden “hva skal jeg snakke om etter dette”, eller “hjelp, nå dør dette temaet ut og jeg har ingenting mer å snakke om”. Når du tenker slike tanker vil du faktisk automatisk ikke finne noe nytt å snakke om, og du vil drepe samtalen.

Det finnes et aktivt sjekketriks for menn du kan bruke for å forhindre dette: Du må lytte aktivt til hva jenta sier. Du må være tilstede i samtalen. Ved å gjøre dette vil du glemme dine egne tanker, og ikke fokusere på å holde samtalen i gang.

Det du vil merke når du lytter til hva hun sier, er at hun vil nevne mange temaer som du kan ta videre i samtalen. Dette kalles assosiasjon.

Ekspertene på smalltalking gjør faktisk ikke noe annet enn å ha en lav terskel for samtaleemner, aktivt lytte til hva motparten sier og assosiere til andre temaer.

3. Framtill deg selv om en med mange valgmuligheter

Jenter vil ha en som allerede har mange valgmuligheter og derfor er interessert i å velge den riktige. Et av de beste sjekketriks for menn vil derfor være å ikke være desperat. Det er flere måter å fremstille seg som mange valgmuligher på:

– Istedenfor å prøve å imponerende jenta må du må heller være interessert i hennes liv:

Se for deg hva Leonardo DeCaprio ville gjort. En mann som er forgudet av jenter og kan velge hvem han vil. Tror du han ville fortalt imponerende historier om seg selv? Leonardo ville ikke tenkt på sjekketriks for menn. Han ville tenkt på hvilke kvaliteter han ser etter i en jente, og så stilt spørsmål til jenta for å se om hun oppfylte disse kvalitetene.

“Det gjelder å stille spørsmål for å finne ut om jenta er en bra match for deg.”

Fokuser på å stille noen enkle spørsmål til jenta som du virkelig lurer på om henne. Jenter legger virkelig merke til dette. Det er et veldig enkelt triks som vil gjøre deg mye mer attraktiv i jentas øyne.

– Du må gi konkrete komplementer:

Et annet triks du kan bruke er å gi jenta konkrete komplementer på hvorfor du liker akkurat henne. Hvis du liker henne uten noen konkret grunn kan det fort virke som om du ikke har noen standarder, og bare tar de jentene du kan få. Du kan si ting som: “Jeg synes du er veldig kul, fordi det virker som om du får alle rundt deg til å føle deg bra”. Eller “Jeg liker å henge med deg, fordi du sier så mye morsomt”.

Jo mer du treffer på en ting hun selv er veldig fornøyd, jo bedre vil dette trikset fungere. Spesielt om det ikke er noe alle fort legger merke til.

Som en hovedregel vil det nok være best å gi komplementer på atferd og ikke på utseendet. Men komplementer på utseendet kan også fungere dersom det er noe du synes skiller seg ut/gjør henne mer attraktiv.

4. Ikke tenk at jenta er perfekt

Det er lett å tenke at jenta du snakker med er perfekt og at hun ikke har noen feil ved seg. Særlig hvis du er litt betatt av henne. Dette kan få negative konsekvenser for deg, fordi du vil tenke at hun er over deg på rangstigen.

På denne måten kan du fort bli veldig nervøs. Dette vil føre til at du ikke vil få fremhevet din gode personlighet, og hvor mye du har å by på. I bunn og grunn vil du fremstå mindre selvsikker.

Et veldig god sjekketriks for menn vil derfor være å fokusere på at ikke jenta heller er perfekt. Hun, som alle andre, har også sine mangler, problemer i livet, dårlige egenskaper, etc. Ingen jenter er perfekte. De er akkurat som deg og meg.

“Alle jenter har sine problemer de sliter med.”

Vi ser bare jenter når de er på sitt flotteste og når de virkelig fokuserer på å fremstå bra. Husk at det også finnes andre sider av livet deres som ikke er like rosenrødt. På denne måten kan du unngå å sette jenta på en pidestall.

5. Smil lurt

Et lurt sjekketriks for menn er nettopp det lure smilet. Dette smilet kjennetegner alle kjekkaser. Dette er smilet du får når du ser på jenta og tenker på noe morsomt ved henne. Jenter elsker dette lure smilet.

Ved å av og til implementere dette smilet mens du snakker med jenta vil hun automatisk sette deg i kjekkas-båsen. Du trenger ikke overdrive det, men bruke det av og til.

En god måte å øve på dette på er å stå foran speilet og øve på å få inn et smil som ser litt lurt ut. Ta et raskt Googlesøk og se på bilder av kjendiser som er flinke på dette. Eksempler er Clint Eastwood, Johnny Depp, James Dean, etc.

I dette korte videointervjuet av James Dean demonstrerer han et par ganger et utsøkt eksempel på et lurt smil. Legg merke på hvordan smilet får han til å virke veldig interessant.

6. Vær fysisk

For å innlede romantiske forhold med jenter er du nødt til å bli fysisk på et punkt. Dersom du ikke har hatt noe fysisk kontakt med en jente kan det virke unaturlig om du plutselig forsøker å kysse henne.

Det vil derfor være en stor fordel om du hele tiden har litt fysisk kontakt med jenta, slik at det virker mer naturlig når du går inn for kysset. Det trenger ikke være snakk om mye. Du kan klemme henne, ta hånden rundt skulderen hennes, etc. Det er en fordel å eskalere fysisk kontakt gradvis.

“Det gjelder å eskalere fysisk kontakt gradvis.”

Du kan tenke på det som en stige. Du begynner bare litt og litt, og trapper det opp gradvis. Dette vil som oftest fungere bedre enn dersom du går for kysset uten noen kroppskontakt.

Husk at det ikke gjelder å overdrive dette tipset heller. Altfor mange menn får med seg at et bra sjekketriks for menn er å være fysisk, for så å mistolke det totalt. De klår for mye eller berører jenter på en unaturlig måte.

Hvis du fokuserer på å holde det enkelt vil det imidlertid være vanskelig å trå feil her. Øv deg ved å bli litt mer fysisk med venner og bekjente. Gi mer klemmer, hold rundt venner, etc. Observer folk som er naturlig gode og kopier dem.

7. Vis litt lidenskap

Et av de beste sjekketriks for menn er å vise lidenskap. Ingenting er mindre sexy enn en gutt som snakker monotont om alt han sier uten entusiasme. Du må vise jenta at du har interesser du brenner for. På denne måten vil du bli mye mer interessant.

Ikke vær flau for å lev deg skikkelig inn i temaer du snakker om. Det er ingenting i veien med dette. Jenter elsker menn med lidenskap.

“Jenter elsker menn med lidenskap.”

Husk å varier toneleie. Du kan snakke med lidenskapelig interesse om et tema, og så snakke litt roligere om noe annet. Det er helt naturlig å ikke være lidenskapelig opptatt av alle temaer.

8. Ha et avslappet kroppsspråk

Over 70 % av all kommunikasjon foregår gjennom kroppsspråket ditt. Et av de mest effektive sjekketriks for menn vil derfor være å ha et kroppsspråk som signaliserer at du er avslappet og har det behagelig.

Du må unngå kroppsspråk som viser usikkerhet eller at du er nervøs. Fikling med hendene og anspente muskler er begge kroppslige kjennetegn som jenter finner lite sexy. For å vise at du er selvsikker må du ha et avslappet kroppsspråk.

Forskning viser også at dårlig kroppsspråk ikke bare påvirker hvordan andre oppfatter deg. Det påvirker også din egen selvtillit. Dersom du står i kroppsposisjoner som kjennetegner usikkerhet vil du også føle usikkerhet. Dette kan være å sitte med hendene foldet sammen, ta lite plass med kroppen, eller ha en dårlig holdning.

Motsatt vil ikke bare jenter elske at du har et godt kroppsspråk – Du vil også føle deg mer selvsikker. Dersom du tar mye plass med kroppen, har en solid holdning, eller sitter med armene åpent vil du også føle deg mer selvsikker.