Mange artikler på nettet som har ulike råd om hvordan få kjæreste. Problemet er at fellesnevneren blant de fleste er at det er lite konkrete råd. Det som går igjen er råd som “få bedre selvtillit”, “ikke vær desperat”, “bli kjekk”, osv.

Problemet med disse rådene er at man får lite håndfast å gå på. Disse stegene vil skille seg ut ved at rådene er mer konkrete, og faktiske råd du kan iverksette med en gang.

Husk at du på ingen måte trenger å mestre disse stegene perfekt. Ved å forbedre bare noen vil du kunne øke dine sjanser til hvordan få kjæreste betraktelig. Det handler ikke om perfeksjon, men å gjøre det som trengs. La oss begynne:

1. Du må faktisk gjøre en innsats.

Alt for mange sitter hjemme og lurer på hvordan få kjæreste uten å faktisk oppsøke arenear hvor dette er mulig. Man vil sjelden nå målene sine på denne måten.

Tenk deg om hva du vil gjøre hvis du vil få en jobb. Vil du sitte hjemme å håpe på at noen skal komme med et jobbtilbud, eller vil du søke etter stillinger, gå på jobbintervju, etc? Hvis du vil bli godt trent, vil du sitte hjemme og vente på en godt trent kropp, eller vil du finne et treningssenter og trene flere ganger hver uke?

Det samme gjelder dating. Du kan ikke sitte hjemme å tenke på hvordan få kjæreste, du må hoppe i det. Du må faktisk finne arenear hvor du kan møte jenter. Det handler om å være proaktiv.

Samtidig er det viktig å innse at sjekking er en egenskap som kan læres. Dette betyr at du faktisk må komme deg ut av huset og sannsynligvis feile litt før du lykkes.

“Sjekking kan læres.”

Dette er vanskelig for mange å forstå. Det er visse universelle trekk som fører til at en jente blir tiltrukket av en gutt. Det er derfor noen få gutter får mange damer, mens andre ikke får noen i det hele tatt.

For å få en konkret jente interessert hjelper det derfor å først bli bedre med jenter generelt.

Derfor er det mye lettere å få seg en kjæreste når du er god med jenter generelt. På denne måten kan du i mye større grad kontrollere sin egen skjebne på kjønnsmarkedet, og i mindre grad være avhengig av flaks eller tilfeldigheter.

Så hvordan blir du bedre med jenter generelt? Svaret er det samme som alt annet: via prøving og feiling.

Du har altså muligheten til å bli utrolig god med det motsatt kjønn. Det vil naturligvis ta litt tid. Men det kan som alle andre ting også være gøy mens man lærer. Du må huske å legge fra deg egoet, og forvente at man får noen avvisninger her og der. Selv de som er aller best med det motsatte kjønn blir avvist en gang i blant.

La oss gå videre for å finne ut hvordan du raskest mulig kan lære dette.

2. Skaff deg venner som vet hvordan få kjæreste

Hvis jeg skulle valgt en av disse som den viktigste ville jeg uten tvil valgt denne.

Hvis du lærer kun via prøving og feiling, så er det åpenbart at du vil bli mye fortere bedre dersom du finner en mentor. I dette tilfelle en som har gått fra å å være dårlig til å bli god med det motsatte kjønn. På denne måten kan eksperten raskt identifisere hva du gjør feil, så du kan korrigere det. Du vil spare du timesvis med frustrasjon og fortvilelse. Hvis du skal lære alt på egenhånd er det en uendelig krevende prosess. Hvis du finner mentorer som er bedre enn deg vil resultatene gå mye raskere oppover. Hvis du finner en mentor det gå 10 ganger raskere å bli god med jenter

“Hvis du finner en mentor vil det gå 10 ganger raskere å bli god med jenter.”

Dette er så viktig at det ikke kan vektlegges nok. En fellesbetegnelse for alle suksessfulle personer er at de har hatt en mentor som har lært dem opp. Det samme gjelder sjekking. Du må finne personer som er bedre enn deg, som du både kan se og lære av, samtidig som de kan påpeke hvilke atferdsmønster du kan endre på.

Ulempen ved å finne mentorer er at det både kan ta tid og koste penger. Men det er uansett verdt det. Man kan gjøre et enkelt regnestykke: Hvis du bruker 10 000 kroner på å få en ekspert til lære deg til å bli god i sjekking tilsvarer dette ikke mange dagers arbeid. Og du vil sannsynligvis spare inn flere år med prøving og feiling på egen hånd. Et lite offer vil være en solid investering i spart tid og frustrasjon i fremtiden.

3. Du må finne de riktige arenaene

Når du har bestemt deg for å finne ut hvordan få kjæreste, hjelper det lite hvis du ikke har en aktiv plan om hvor og når du skal møte jenter. Sannheten er at det finnes en rekke arenaer for å møte jenter, som passer alle forskjellig. Under følger noen av de enkleste metodene.

  •  Dra på utesteder

Den mest effektive metoden for å møte jenter vil være å dra på utesteder. Her har du et stort kvantum av jenter, og du kan prøve å feile så mye du vil uten særlig store konsekvenser. Ulempen er at det ofte er konkurranse, og ikke alle liker å oppholde seg på svulmende utesteder. Men igjen vil dette være den mest effektive måten å snakke med mange forskjellige jenter på.

  • Møt jenter via venninner

Dersom du har venninner vil det være veldig gunstig å prøve å bruke dette aktivt for å møte jenter. Ikke vær redd for å spørre venninner om de har noen jentevenner som er single. Du vil bli overrasket over hvor mye jenter elsker å matche venner med venninner.

Enda enklere er det å hoste sosiale sammenkomster hvor du inviterer venninner og ber de om å ta med vennene sine. Eller dra på vors/etc. som venninnene dine holder. På denne måten vil du allerede være inne i varmen til venninnene dine sine venninner. Å ha venninner kan være såppass effektivt hvis man ikke er over et visst nivå på sjekkefronten at jeg vil vie et eget steg til dette senere.

  •  Bruk Tinder

Tinder kan være utrolig effektivt hvis du vet hvordan du bruker det. På denne måten kan du få nyte jenter på dater uten at du trenger å gå veien gjennom å dra på utesteder/være særlig aktivt sosialt. På tinder vil utseendet naturligvis ha veldig mye å si. Det er derfor viktig å bruke mye tid på å ta gode bilder. Du må også ha evnen til å skrive de riktige tingene, men du kan slippe unna med mye dersom du har gode bilder.

4. Ikke vær desperat

Et veldig generelt råd, men det er likevel viktig. De fleste som lurer på hvordan få kjæreste er litt for desperate. Jenter merker hvis du er desperat. Det er som en sykdom som de vil unngå for enhver pris.

Dette kan begrunnes enkelt i evolusjonsteori, mer spesifikt teorien om social proof. Hvis du ikke har hørt om dette begrepet før anbefaler jeg å lese på nettet, eventuelt lese boken Influence av Robert Cialdini. Essensen er at jenter blir tiltrukket av menn som andre jenter er tiltrukket av. Dette er fordi denne mannen da vil være gruppens alpha male, som vil gi kvinnen og hennes avkom en bedre sjanse til å overleve.

“Jenter blir tiltrukket av menn som andre jenter er tiltrukket av.”

Det er naturligvis lettere sagt enn gjort å imitere dette hvis du ikke enda har mange alternativer på kjønnsmarkedet. Dette fører til at mennene som allerede er gode med jenter, har mye lettere for å tiltrekke seg flere jenter. Det blir en såkalt snowball effekt.

Det du må gjøre er derfor egentlig bare å få ballen til å rulle. Det er hovedsaklig to måter å gjøre dette på:

  • Den første er naturligvis å jobbe med å bli bedre med jenter generelt. Etter hvert som du får mer og mer suksess vil det være lettere og lettere å være mindre desperat. Eller bedre sagt, letter å være mindre avhengig av resultatet med den konkrete jenta. På den måten vil hun merke at du er en alpha male og automatisk bli mer tiltrukket.
  • Dersom du starter på bar bakke uten særlig resultater med jenter er en veldig effektiv snarvei å jobbe med å forbedre livet sitt generelt. Hvis du jobber med å forbedre alle områder av livet ditt, og skaffer deg et liv du liker uavhengig om du er god med jenter eller ikke, vil du automatisk bli mindre desperat. Dette er enkle steg som å skaffe seg en jobb du liker, ha gode venner, hobbyer du er oppslukt i, god helse, lese mange bøker, etc. På denne måten vil du ikke være avhengig av jenter for å være lykkelig.

Altså, det kan enkelt nok forkortes til dette: For å bli mindre avhengig av en spesifikk jente må du: 1. bli bedre med jenter generelt, og 2. jobbe med å utvikle alle fronter av livet ditt.

Under følger en video av James Dean. Legg merke til hvordan han ikke er desperat:

5. Reflekter og eksperimenter

Dette er noe som sjelden kommer opp som et råd om hvordan få kjæreste. Men i bunn og grunn er det et av de viktigste rådene. Etter hvert som du kaster deg ut i situasjoner for å finne ut hvordan få kjæreste, er det viktig at du tar deg tid til å reflektere over hva som fungerer og hva som ikke fungerte.

“Insanity is doing the same thing over and over again and expecting different results”. – Einstein

Se for deg at du snakker med en søt jente på byen som virker å være veldig interessert, men plutselig mister hun interessen og går. Det hjelper ikke bli lei seg og tenke at du ikke var kul nok. Du må finne ut hva du konkret gjorde feil, slik at du unngår å gjøre samme feilen senere. På denne måten vil du med tiden kunne luke ut ting du gjør som du gjør feil.

Hvis du ikke reflekterer på denne måten vil det ta mye lengre tid å bli bedre med det motsatte kjønn. Du vil gjøre de samme feilene om og om igjen.

6. Ikke drikk for mye alkohol

Denne sier seg selv, men er vanskelig å huske på. Fulle menn som sjangler bort til jenter på byen, mens de såvidt får stotret fram noen ord er ikke veldig sjarmerende. Det er bare å innse at dette sjelden vil fungere. Jenter liker ikke gutter som snøvler og er røde i ansiktet.

Hvis man drikker for mye alkohol er det i tillegg vanskeligere å se hva som fungerer og ikke, siden du er mindre til stede og husker mindre dagen etterpå. Du vil også våkne opp til et helvete dagen etterpå.

Hvis du har for en vane å drikke mye vil det være uvant å trappe ned i starten, men du vil fort bli vant til det.