Selv om du allerede er attraktiv er det alltid utrolig mange ting du kan gjøre for å bli enda mer attraktiv. Dette gjelder både i forhold til å forbedre personligheten din, utseendet ditt, livet ditt generelt, karrieren din, og lignende. I denne artikkelen vil vi nevne syv forskjellige ting du kan gjøre for å bli enda mer attraktiv. Artikkelen er i utgangspunktet skrevet for menn, men alle punktene vil også være relevante for kvinner

Optimaliser utseendet ditt

Hvordan vi ser ut betyr ikke alt i forhold til dating, men det vil være en benektelse å si at det ikke har noe å si. Utseende vil bety en del. Heldigvis er det utrolig mye vi kan gjøre for å optimalisere utseendet vårt, og de fleste vil få veldig mye ut av å fokusere mer på dette.

Det enkleste du kan gjøre i forhold til å forbedre datinglivet ditt vil nok være å forbedre utseendet ditt. Grunnen til dette er at du kan se mye bedre ut på veldig kort tid, og dermed vil utbyttet i forhold til innsats være veldig stor.

Det blir vanskelig å nevne alt man burde gjøre i forhold til utseendet i en artikkel som dette. Generelt er det viktig å alltid stusse skjegg og hår slik at du ikke ser ustelt ut. De aller fleste ser også best ut med litt farge i ansiktet.

Klærne dine vil dekke omtrent 70 % av kroppen din og er naturligvis veldig viktige. Her er passform ekstremt viktig. Du burde gå med klær som passer kroppen din, samtidig som de ikke er for store eller for små. Generelt burde nok de fleste gå med litt mer tettsittende klær. Klærne burde være plaine uten logoer eller mange forskjellige farger. Ensfargede klær som matcher hverandre er som oftest den beste løsningen. Skoene er også viktige. Du burde unngå joggesko, men heller satse på mer stilige sko som boots og lignende.

Vær litt hard to get

Ingen liker noen som er desperat. Dette viser at du har få alternativer på datingmarkedet, og setter deg i et dårlig lys. Grunnen til at alle synes en person som andre liker er attraktiv, er at denne personen tilsynelatende er et trygt valg. Dersom ingen er interessert i en person er det som oftest en grunn til dette.

Derfor gjelder det å vise at du har flere alternativer, og dette gjør du som nevnt ved å ikke være for desperat. Det handler ikke om å si høyt ut at du har mange som er interesserte i deg, eller poste bilder på Instagram med mange damer. Dette må du vise underbevisst, ved å hele tiden vise at du ikke synes det er så farlig om du mister den andre personen. På den måten viser du at du har mange andre alternativer.

Enkle tips kan være å ikke søke den andre personens bekreftelse, ikke løpe til mobilen hver gang den andre personen sender en melding eller ringer, ikke alltid droppe andre avtaler for å være med den andre personen, og lignende

Vær mer mannlig

Ingen er interessert i en person som ikke kan ta vare på seg selv. Alle synes imidlertid en skikkelig mann er attraktiv. Det handler ikke om å vise at du er macho ved å poste masse bilder av at du løfter vekter på Instagram, eller at du prøver å få en mye mørkere stemme enn den du har.

Det gjelder imidlertid å få frem et visst preg av maskulinitet. Dette er noe annet enn å være macho. En maskulin mann er en mann som ikke nøler og som viser at han er selvsikker, uten å overdrive selvfølgelig. Det gjelder å vise at du kan ta vare på deg selv, at du er ressurssterk og at du er et godt valg for det motsatte kjønn.

Ingen synes en person som hele tiden nøler, ikke klarer å ta egne beslutninger eller ta vare på seg selv er attraktiv. Et godt råd til de fleste kan for eksempel være å flytte hjemmefra, dersom du føler dette er på tide.

Jobb mindre

Et problem mange har er at du bruker så mye tid på andre ting at de ikke rekker å jobbe med datingsiden av livet sitt. Mange enslige menn eller kvinner jobber 70 timer i uken eller mer bare for å komme helt utslitte hjem hver dag og legge seg på sofaen. Da er det ikke rart man ikke har tid til å jobbe med å date eller bli mer attraktiv.

Det er viktig å huske på at datingsiden av livene våre faktisk er utrolig viktig for det fleste. Derfor er det sjelden en ide å neglisjere denne delen av livet i en for lang periode. Vi mener naturligvis ikke at det er galt å jobbe mye. Men det gjelder å finne en balanse, og dersom du føler deg helt utbrent, kan det kanskje være en ide å ta et steg tilbake og revurdere prioriteringene.

Still spørsmål om den andre personen

Dette henger sammen med rådet om å være litt mer hard to get. Mange er interesserte i å bare snakke om seg selv når man ønsker å forføre det motsatte kjønn, men dette er sjelden en god ide. Grunnen til dette er at du ofte vil virke needy og tryhard.

En person som har mange alternativer på datingmarkedet vil heller fokuserer på å ha det gøy og samtidig finne ut ting om den andre personen. På den måten kan man finne ut om man vil være en god match. Alle er også interesserte i en person som er interessert i dem selv, og dette er dermed naturligvis med på å gjøre den andre personen mer interessert.

Et godt råd kan være å sette seg i skoene til for eksempel kjekkaser som Leonardi de Caprio eller Brad Pitt. Ville disse personene brukt tid på å snakke opp seg selv når de var på en date eller snakket med det motsatte kjønn, eller ville du stilt spørsmål om den andre personen for å funnet ut om denne personen passet for dem?

Begynn å tren

Dette rådet er viktig av flere grunner. For det første er det ikke attraktivt med en person som er åpenbart usunn. Derfor vil det alltid være smart å holde seg så slank som mulig. På den måten kan du se sunnere ut og også mer attraktiv. Selv om de fleste ikke synes bolere er veldig attraktive, vil mange også se bedre ut med litt muskler.

Ved å trene vil du også få mer energi og overskudd, som du igjen kan reinvestere i datinglivet ditt. Det er gjort så mye positive studier om trening at dette egentlig ikke er noe å krangle på.

Vis intensjonen din klarere

Noe veldig mange menn sliter med er å vise intensjon. Mange synes det er mer komfortabelt å være rundt en kvinne og håpe på at noe automatisk vil skje istedenfor å faktisk ta handling. Det er imidlertid viktig å presisere at dette sjelden vil være en god ide.

Grunnen til dette er at det alltid vil være mannens ansvar å ta ting videre, enten det handler om å gå for kysset eller innlede et mer seriøst romantisk forhold. Ved å ikke ta ting videre vil jenta tro at du ikke er interessert, og dermed vil du havne i den såkalte vennesonen. Dette er naturligvis et forferdelig sted å være.

Alle jenter synes det er attraktivt med en mann som viser intensjonen sin uten å overdrive, så her er det rett og slett bare å samle seg opp litt mot. Som oftest har man ingenting å tape og mye å vinne.